Witajcie jestem od niedawna posiadaczem skodilaczka i autko ogólnie jest okej no może poza...dźwiękiem zony audi z 2002 roku gra duzoooooooooooooo duzooooooooooo lepiej a tutaj każda przejażdżka rani me uszy.
Zatem kilka pytan:
Czy istnieje coś takiego jak fabryczny subwoofer który był montowany w bagażniku octavki kombi?
Na allegro znalazłem dedykowane obudowy do O I czy coś takiego jest do OII?
Czy fabryczne radio Bolero ma możliwość wyciągnięcia sygnału na dodatkowy subwoofer?
Nie chciał bym zdejmować tapicery czy jest możliwość założenia lepszych głośników po zdjeciu tych maskownic??
Widziałem iż są tam głośniki ze zintegrowanym kołnierzem, czytałem gdzieś że ponoć pasują od transita prawda to jak tak od jakiego?
Jakie byście polecili zestawy dwudrożne do skodilaczka by ori radyjko pociągnęło i by jako tako to grało?
Ewentualnie jaki subik w małej skrzyneczce polecilibyście do uzupełnienia całości?
Mysle o jakimś fabrycznym woooferku z innego autka ktory by się zmieścił do schowka po lewej lub prawej stronie
FBskod04 Skoda Octavia 2 Wagon obudowa subwoofera Obudowa subwoofera Fit Box jest idealnym sposobem na poprawę basu w samochodzie. Dzięki dopasowaniu do pojazdu zajmuje
Co prawda brakuje dwóch litrów w skrzyni ale sądzę, że mocne wytłumienie zwiększy objętość pozorną widzianą przez głośnik. wzmacniacz wziął bym jednak już nieod nich...
Podepnę się pod ten temat bo ciężko znaleźć jedno dobre miejsce...
Chcę zamontować głośniki z tyłu. Pewnie za jakiś czas będę coś modził delikatnie z przodem dla tego interesuje mnie rozwiązanie w budżetowe ale nie zabijające Coś w okolicach 200zł za komplet. Głośniki mają grać gdy jedziemy z dziećmi. Możecie polecić coś co gra w miarę i jest w podanych pieniądzach?
Komentarz